Tapahtumat

Pyrimme kokoontumaan kerran kuussa. Ideoita retkikohteiksi ja esiintyjiksi saa vinkata milloin vain! Vuoden ensimmäinen jäsenkirje postitetaan tammikuussa, toinen syyskuussa. Tiedotamme tapahtumista myös sähköpostitse niitä jäseniä, jotka ovat ilmoittaneet meille osoitteensa.

 

TULOSSA SYKSY 2021

Syyskokous ja glögijuhla ma 29.11. klo 17 Aleksinkulmassa. Käsitellään vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Valitaan myös yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja vuodelle 2022 sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Glögi- ja piparitarjoilu. 

MLL Naisten joulumessut la 4.12. klo 10-17 OAMK:n Kontinkankaan kampuksella, Kiviharjuntie 4. Messuille on ilmainen pääsy. Oulun Seudun Kainuulaisten myyntipöytä löytyy liikuntasalin vasemmanpuoleiselta seinustalta. Otamme vastaan arpajaispalkintoja sekä leivonnaisia ja käsitöitä myytäväksi, voit tuoda niitä syyskokoukseen tai suoraan messuille.

Päiväturinat to 16.12. klo 10-12. Vieraana murrekirjailija Markku Seppänen. Myynnissä myös Seppäsen tuoretta kirjaa hintaan 25 euroa. 

Katso kuvia menneistä tapahtumista Kuvagalleriasta.

 

Tiedotamme tapahtumista myös Facebook-sivullamme ja Forum24 ToimintaForum-palstalla. 

  
   

 

  
   
   
   
   
   
   
   

 

Ota yhteyttä / anna palautetta

Ilmoittautumista varten voit lisätä lisätietoihin sähköpostilinkin, tai vaihtoehtoisesti linkin erilliselle sivulle jossa on ilmoittautumislomake.