Tapahtumat

Kokoonnumme noin kerran kuussa - jopa kesällä. Ideoita retkikohteiksi ja esiintyjiksi saa vinkata milloin vain!

Paperinen jäsenkirje postitetaan tammi-helmikuussa. Tiedotamme tapahtumista kuukausittain sähköpostitse niitä jäseniä, jotka ovat ilmoittaneet meille osoitteensa. Facebook-sivullamme ovat myös ajantasaisimmat tiedot ja tunnelmakuvat. Osoite on facebook.com/oulunkainuulaiset

***

Jäsensynttärit SU 25.2. klo 13-15 Aleksinkulmassa. Juhlimme yhdessä kaikkia viime vuonna 60, 70, 75, 80 jne vuosia täyttäneitä jäseniämme kakkukahveilla. Musiikkivieraana kanteletaituri Katri Kyngäs, joka soittaa niin perinteisiä säveliä kuin omia sävellyksiään. 

Huomio synttärisankarit: Ilmoittautukaa mukaan perjantaihin 16.2. mennessä, jotta osaamme varata lahjoja tarpeeksi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, montako vuotta täytit. Ilmoittautumiset osoitteeseen kainuulaiset@gmail.com tai puhelimitse Raijalle 040 7394 524.

Kevätkokous LA 23.3. klo 13 Aleksinkulmassa. Toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja kahvitarjoilun lisäksi meitä ilahduttaa kokouksessa Puumiehet Show. Kainuulainen tanssiryhmä saapuu Ouluun varta vasten. Kokoukseen ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta kokouksessa äänioikeus on vain yhdistyksen jäsenillä.

Päiväturinat KE 10.4. (huom. poikkeuksellinen viikonpäivä) klo 13-15 Aleksinkulmassa. Vieraaksi saapuu Nivelyhdistyksen esittelijä.

Päiväturinat ma 6.5. klo 13-15 Aleksinkulmassa. 

 

Katso kuvia menneistä tapahtumista Kuvagalleriasta.

 

Tiedotamme tapahtumista myös  Forum24 ToimintaForum-palstalla. 

  
   

 

Ota yhteyttä / anna palautetta

Ilmoittautumista varten voit lisätä lisätietoihin sähköpostilinkin, tai vaihtoehtoisesti linkin erilliselle sivulle jossa on ilmoittautumislomake.